Cookie consent

Nieuw De Horecamannen

Wat wij aanbieden

In onze vergaderzaal kunt u vergaderen van 6 tot 25 personen. Hier kunt u optioneel gebruik maken van een beamer, microfoon of flipover. Bij grotere aantallen tot ruim 90 gasten reserveren wij de brasserie voor u. Audiovisuele faciliteiten regelen we dan met onze partner Powerforce.
Op zoek naar een geschikte vergaderruimte in Zwolle waar u in alle rust kunt vergaderen? Een plek waar u ongestoord kunt brainstormen? Ontdek de vergaderruimtes van Stolte92, gelegen tegenover Isala Zwolle.

Tussen het vergaderen door of na uw vergadering zorgen wij voor koffie, thee en/of verse hapjes. Daarnaast regelen we alle gemakken die u nodig heeft, waaronder gratis WiFi en audiovisuele apparatuur.

Heeft u twijfels over welke ruimte het meest geschikt is voor uw vergadering? Bij Stolte92 begrijpen we dat niet elke vergadering hetzelfde is. Daarom helpen we u graag om de beste ruimte uit te kiezen voor uw gelegenheid.

De ideale vergaderruimte van Zwolle

Vergaderen is belangrijk voor elk bedrijf. Of het nu gaat om korte vergaderingen met kleine teams of lange vergaderingen met grote groepen mensen, bij ons bent u aan het juiste adres.
De vergaderruimte van Stolte 92 in Zwolle
Vergaderen is belangrijk voor elk bedrijf. Of het nu gaat om korte vergaderingen met kleine teams of lange vergaderingen met grote groepen mensen, het is belangrijk om de juiste vergaderruimte te kiezen die geschikt is voor elke situatie. Dit begrijpen wij als geen ander, daarom passen wij de ruimtes aan uw wensen aan.
Scroll naar boven