Nieuw De Horecamannen

Een locatie voor elk evenement

Wij bieden de ideale plek voor uw speciale gelegenheden. Van bedrijfsborrel tot high tea, met jaren aan ervaring en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw gelegenheid een succes wordt. Over het algemeen hebben we ruimte voor 150 gasten bij gelegenheden waar (deels) gestaan wordt. Er zijn 90 zitplaatsen.
“Bij Stolte92 maakt u exclusief gebruik van de locatie, waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.”

Verschillende evenementen bij Stolte92

Hieronder een overzicht van alle verschillende mogelijkheden voor evenementen bij Stolte92.

Borrel

Bij Stolte92 kunt u genieten van een gezellige borrelervaring die u en uw gasten (of collega’s) zal verrassen. Onze borrels zijn gevuld met originele en smaakvolle gerechten. Of u nu binnen of buiten wilt borrelen, onze ruime locatie biedt voldoende plek om een hele dag te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer. Zelfs tijdens onze reguliere openingstijden creëren wij uw eigen hoek, zodat u kunt genieten van uw borrel met de gewenste privacy. Een klein aantal of een groter gezelschap, bij Stolte92 creëren we de perfecte setting voor uw borrel in Zwolle. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Feest

Wij hebben alles om uw feest tot een succes te maken. De dansvloer is lekker ruim, genoeg plek dus om met je familie of collega’s een feestje te bouwen. Niet zo’n danser? Gezellig aan de statafels van unieke en lekkere hapjes en drankjes genieten met sfeervolle muziek op de achtergrond zijn stiekem de leukste feesten, dat weten wij ook. U kunt zelfs buiten doorfeesten, een sfeervol terras met vuurkorven maakt het helemaal compleet. En dat allemaal op één locatie. Onze medewerkers verzorgen jouw feest in de puntjes, passend in het budget.

Laat de organisatie maar aan ons over voor een compleet verzorgde avond. Wilt u toch iets zelf doen? Dan zijn wij flexibel en passen ons aan uw wensen en gasten aan.

Bij een uniek feest hoort lekker eten en drinken. Wij zorgen voor alles, van bitterballen rechtstreeks uit de olie tot een uitgebreid buffet. Kijk even bij onze arrangementen en samen zorgen we voor het perfecte diner op maat.

Door goede relaties met lokale bedrijven kunnen we zelf een DJ regelen die de hele zaal aan het dansen krijgt. U kunt natuurlijk ook een eigen DJ (met apparatuur) regelen, we staan overal voor open.

High tea / koffietafel

Eigenlijk is er altijd een goede reden voor een high tea. Even tot jezelf komen tijdens een drukke werkweek, een babyshower, als u iets te vieren heeft, even bijpraten met uw familie, of gewoon zin in gezelligheid. Vooral huisgemaakte zoete en hartige hapjes worden prachtig geserveerd op een etagère. Onze high tea bestaat uit onbeperkt heerlijke hapjes zoals o.a scones, zoete lekkernijen, taartjes, quiches, macarons, soep, sandwiches en verschillende soorten verse thee. Natuurlijk is er koffie voor de liefhebbers. Wij zorgen voor een tafel vol lekkers.

Buffet

Organiseert u binnenkort een feest of evenement in Zwolle? Stolte92 biedt een compleet verzorgd buffet dat perfect past bij uw gelegenheid. Onze buffetten zijn samengesteld met heerlijke regionale vis-, vlees- en vegetarische gerechten, vers bereid en origineel gepresenteerd. Of u nu een klein feest viert of een groter evenement organiseert, wij hebben altijd genoeg plek op onze locatie. Laat ons uw gelegenheid tot in de puntjes verzorgen, zodat u gewoon lekker kunt genieten.

Receptie

Wij zorgen ervoor dat uw receptie vlekkeloos verloopt. We nemen graag de cadeaus voor u aan en denken aan alle details, zoals een emmer water voor de bloemen. U kunt vertrouwen op onze professionele aanpak en volledige verzorging, zodat u zich kunt concentreren op het ontvangen van uw gasten en het genieten van het moment. Met onze expertise en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw receptie een geslaagd evenement wordt, waar u en uw gasten zich welkom voelen.

Walking dinner

Bent u op zoek naar een unieke ervaring? We bieden een walking dinner aan waarbij wij naar u toe komen met heerlijke verschillende gerechten. Normaal gesproken serveren we 5-8 gangen, zorgvuldig samengesteld om u te verrassen. Ontdek een nieuwe manier van dineren terwijl u gezellig rondloopt en geniet van de gangen die onze chef-koks voor u bereiden. Laat ons de details regelen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.
Iets organiseren bij Stolte92?
Neem hier contact met ons op!
Scroll naar boven