Cookie consent

Nieuw De Horecamannen

Stolte92
Lunch, evenementen en vergaderen
Gezelligheid, gastvrijheid en maatschappelijk verantwoord lunchen.
Stolte92
Lunch, evenementen en vergaderen
Gezelligheid, gastvrijheid en maatschappelijk verantwoord eten.

Verantwoord lunchen doe je bij Stolte92

Wij zijn een veelzijdige lunchzaak met verantwoorde lunches én een ideale locatie voor het organiseren van evenementen en bijzondere gelegenheden. Bij ons gaan gezelligheid en gastvrijheid hand in hand met streekgebonden en verantwoorde gerechten.

In samenwerking met Kantine BijdeBoer zorgen wij voor verantwoord eten aan de linker- en rechterkant van Isala. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt, zowel onze gasten als onze medewerkers. Dat eet en drinkt extra lekker!
Benieuwd naar ons aanbod?

Samen voor een betere wereld

Bij Stolte92 zijn we trots op onze inzet voor een groenere wereld! We zijn grote voorstanders van lokale en biologische producten, daarom hebben we kritisch de juiste partners uitgekozen. Onze gerechten worden met zorg bereid, met ingrediënten die vers en van de beste kwaliteit zijn, rechtstreeks van lokale boeren en eerlijke producenten.

En om onze bezorgservice milieuvriendelijk te maken, gebruiken we een elektrische bakfiets. Zo kunnen we niet alleen heerlijke luncharrangementen op locatie bezorgen, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere omgeving. Geniet van lekker eten, wetende dat we samen een steentje bijdragen aan een betere wereld!

Stolte is gevestigd op het Health Innovation Park. Samen met andere HIP partners dragen wij bij aan een gezonder Overijssel!
Scroll naar boven